webdesign trends rotterdam

Over Flexxie

Flexxie is een veelzijdig media bedrijf dat zich richt op de nieuwe trends op het gebied van media. Met ons jonge, flexibele en creatieve team bieden wij onze klanten alle mogelijkheden omtrent het web en design. Hierdoor kunnen wij uw project vanaf het begin tot het einde compleet laten verlopen. Denkt u hierbij aan campagnes, nieuwe bedrijven, bestaande bedrijven en ook particulieren.

 

Ons team leeft mee met alle projecten en zal samen met de klant streven naar een perfect eindresultaat.

Werkwijze

1
2
3
4
1. Kennismaking

Wij vinden het belangrijk om u ontmoeten, dit geldt natuurlijk voor beide partijen. Hierdoor kunnen wij u beter op weg helpen met het gewenste eind resultaat.

2. Ontwerp Fase

Tijdens deze fase gaat ons professionele team van designers aan het werk om een ontwerp te creëren wat aansluit bij uw wensen. De ontwerpen worden daarna aan uw gepresenteerd en eventueel aangepast tot u 100% tevreden bent.

3. Realisatie Fase

Nadat de ontwerpen zijn goedgekeurd worden deze gerealiseerd tot het eind product wat besproken is in stap 1. Hierin worden de ontwerpen gedrukt, de website gerealiseerd met al zijn functionaliteiten en eventuele SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie.

4. Oplevering

Nadat alles gerealiseerd is wordt de website na overleg met u opgeleverd en online gezet op het web. Drukwerk zal bij u worden afgeleverd aan huis of kantoor.

Onze Missie

Samen met u streven wij naar de beste kwaliteit en een goede klantenservice. Hierin proberen wij onze klanten altijd te voorzien van gepast advies en antwoord.

Onze Visie

Wij vinden dat elk product wat wij afleveren perfect moet aansluiten bij de wensen van de klant. Hiervoor zullen wij nauw contact met u houden om zo het beste eind resultaat neer te zetten. Waarin wij samen met u trots kunnen zijn op het des betreffende project.

Onze Filosofie

Het focussen op de nieuwe trends is wat wij graag doen. Wij vinden dat je mee moet gaan met de tijd en daarom ook de klant een product aanbieden dat niet achterhaald is. Dit is een uitdaging die ons team graag aangaat!

Waarom Flexxie?

Flexxie leeft mee met elk project dat wij ontwikkelen. Zo streven wij naar de beste kwaliteit, een goede klantenservice en kunnen wij samen met u tot een mooi eindproject komen.