Webdesign, uw eigen
website!

Webdesign, uw eigen website verzorgt door Flexxie te Nieuwerkerk aan den IJssel. Wij verzorgen voor u de complete realisatie op het gebied van de laatste trends en technieken. Al onze websites worden gemaakt met een CMS (beheer systeem) hierdoor zult u makkelijk uw website kunnen aanpassen met slechts enkele klikken van de muis. Wij houden altijd rekening met de laatste trends op het gebied van techniek en design zo creëren wij een website die past bij de identiteit van uw bedrijf. Tevens staat gebruiksvriendelijkheid hoog bij ons in het vaandel, de klant moet eenvoudig de juiste informatie kunnen vinden op uw website. Het is uiteraard zonde als u een klant misloopt omdat de informatie niet duidelijk of goed vindbaar is. Wij zijn gelegen in Nieuwerkerk aan den IJssel op 10km afstand van Rotterdam. U kunt altijd contact met ons opnemen voor advies over websites, trends en de laatste technieken. Wij staan dagelijks voor u klaar!

Google Optimalisatie?
Uw pagina bovenaan!

Google optimalisatie ook wel SEO (search engine optimalisation) genoemd. Wat houd dit in en wat kunnen wij voor u betekenen. Door middel van uw website op de juiste technische manier in te richten in combinatie met de content (tekst & afbeeldingen) zal google uw website eerder en beter ranken dan uw concurrent. Iedereen wilt graag op nummer 1 staan op google met het keyword (het word waarop gezocht word) van uw core business. Helaas heeft iedereen te maken met concurrentie op gebied van deze keyworden. Zo zal het keyword website een hoog concurrentie niveau hebben en website trends een lager niveau. Hierin is het dus belangrijk dat wij een duidelijk beeld krijgen van de klant wat de eisen en gewenste doelstelling is voor de google ranking. Wilt u meer weten over google optimalisatie? Neem gerust contact op zodat wij u rustig kunnen uitleggen wat dit allemaal inhoud en hoe uw website beter gevonden kan worden op google.

Webdesign Rotterdam en omstreken

Wij zijn gelegen in Nieuwerkerk aan den IJssel op 10KM afstand van Rotterdam en daarom erg centraal gelegen. Wij kunnen voor elk gesprek eenvoudig u op kantoor bezoeken of een handige locatie in de buurt kiezen. Bent u nou opzoek naar een website en wilt u de Rotterdamse mentaliteit terug zien in uw website? Dat kan! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

webdesign trends rotterdam

Elementen

Een kleine greep uit elementen die wij kunnen toepassen in uw website.

Animatie/ Video Slider

Google Optimalisatie

Website Beveiliging

Nieuws Pagina

Google Maps

Portfolio Pagina

Social Media Intergratie

Forum

Website Statistieken